Gusto di Primavera

18 april 2015 om 15uur is het weer tijd voor de Pakhuisproeverij van In Vino Momentum.
Alle details en de mogelijkheid om je - gratis - aan te melden vind je hier: https://www.facebook.com/events/342510269275717/

Welkom bij In Vino Momentum - een online wijn-site en -webwinkel, boordevol recepten en reviews van restaurants en evenementen.

 

In Vino Momentum staat voor persoonlijk wijn-advies, altijd op zoek naar de passende wijn bij jouw moment of gelegenheid. 

 

In de webshop vind je een kleine selectie van het assortiment van In Vino Momentum. In de aankomende weken komen er nog veel meer wijnen bij. 

Geef je een feestje, maar weet je niet exact hoeveel wijn je nodig hebt? En heb je al helemaal geen zin om met vele flessen te blijven zitten? De Flexibele Feestservice van In Vino Momentum biedt een oplossing: er wordt meer dan voldoende wijn thuis bezorgd en na afloop gaan de onaangebroken flessen gewoon retour. Hoe 'op maat' wil je het hebben?

 

Zin om thuis een proeverij te geven voor vrienden? Of zin om een proeverij te bezoeken op locatie? Kijk bij Proeverijen naar de agenda en mogelijkheden om bij jou een proeverij te organiseren.

 

Tot slot: meld je onderaan deze pagina vooral aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je van de laatste ontwikkelingen, acties, aanbiedingen en aanwinsten op de hoogte.

 

Veel plezier, Jurgen